De prijs is € 1350,00 ex btw.

De prijs is € 1350,00 + € 375,00 ex btw.

Het onderhoudscontract is om materiaalprijzen bij te houden en nieuwe versies van HS Calculatie te leveren en eventuele hulp bij het overzetten op een nieuwe computer.

De prijs is 50% van de eerste licentie: € 675,00 ex btw.

De prijs is 25% van de eerste licentie: € 337,00 ex btw.

Als u met uw staalleverancier netto prijsafspraken heeft, kan daar een eigen materiaalbestand van gemaakt worden. (Als u dus geen keus maakt uit een beschikbaar materiaalbestand met bruto materiaalprijzen van een staalleverancier). Dan worden uw eigen netto materiaalprijzen bijgehouden op grond van het onderhoudscontract.

Het leveringsprogramma van de buizen wordt toegevoegd uit een reeds bestaand materiaalbestand, bijvoorbeeld de bruto materiaalprijzen van Van Leeuwen Buizen. De prijs hiervan is eenmalig.

De prijs is € 220,00 ex btw.

Als u met uw staalleverancier netto prijsafspraken heeft, kan daar een eigen materiaalbestand van gemaakt worden (als u geen keus maakt uit de beschikbare materiaalbestanden met bruto materiaalprijzen). Dan worden uw eigen netto materiaalprijzen bijgehouden op grond van het onderhoudscontract.

Er wordt van u verwacht dat u uw netto materiaalprijzen aanlevert in een Excel-bestand van uw staalleverancier, van balkstaal, stafstaal, strippen, platen en evt. kgw u- en hoekprofiel. En van het buizenprogramma met netto buisprijzen. De prijs hiervan is eenmalig.

De prijs is € 450,00 ex btw.

De prijs is € 950,00 ex btw.